Cumlaude gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. meer infoverder gaan
Ga terugclose navigateup
Cum Laude

Kantoor Brasschaat: Leopoldslei 7, 2930 Brasschaat
Kantoor Schilde: Turnhoutsebaan 97B, 2970 Schilde
Tel: 32 (0)3 653 00 02

  • Objectnummer
    MB1922
  • Immoweb nummer
    10986415
  • Prijs
    € 845.000
  • Bewoonbare opp.
    165 m²
  • Grondoppervlakte
    4000 m²

In het project THB 209 te Schilde, een realisatie van Costermans Projecten, heel exclusief appartement van 165m² met een prachtig terras van 92m² , op de derde verdieping. Appartement C 3.1

Indeling: toegang van het trappenhuis en lift rechtstreeks in de hall van dit appartement, hall met gastentoilet en vestiaire, hele mooie en ruime leefruimte met salon, keuken en eetplaats, toegang naar het riante terras.
Nachthall met; de ruime ouderslaapkamer met ingemaakte kastenwand, eigen luxe badkamer, tweede en derde ruime slaapkamer met tussenin douchekamer, wasplaats met cv installatie.

Opmerkingen: dit state of the art appartement is thans instapklaar en meteen beschikbaar voor bewoning, het is volkomen energiezuinig en heeft een duurzame afwerking en mooie hedendaagse architectuur.
De ruime ondergrondse parkeergarage is voorzien van garageboxen, staanplaatsen, bergingen en een comfortabele lift tot aan de voordeur van het appartement. Dit appartement inclusief staanplaats, berging, BTW en kooprecht heeft een totaal prijs van €1.007.595,-
Villa vervangend wonen op loopafstand van alle winkels.

Hoofdkenmerken

Objectgegevens

Voorzieningen

Stedenbouwkundige info

Energie